0

Nenuco dia d'escola bressol

54,95 €
.

Nenuco Día de guarderia és la llar d'infants més completa de Nenuco; amb 4 zones diferents per jugar i aprendre. Porta més de 10 accessoris per als diferents moments de joc: galeta, ampolla d'aigua, motxilla per portar el berenar de Nenuco, el vàter pel lavabo, fotos de velcro, icones del temps per a les classes, retolador per la pissarra de la classe d'art, un plat amb coberts.

Inclou nino Nenuco de 35 cm.

Edat: A partir de 3 anys.

Quantitat:

Nenuco Dia de guarderia és la llar d'infants més completa de Nenuco; amb 4 zones diferents per jugar i aprendre es convertiran en els millors professors de guarderia. La zona de jocs té una acolorida catifa perquè els més petits aprenguin colors i números, una pissarra de velcro per revisar l'assistència i el temps, una campana i un rellotge per organitzar les tasques del dia.

Inclou més de 10 accessoris per als diferents moments de joc: galeta, ampolla d'aigua, motxilla per portar el berenar de Nenuco, el vàter pel lavabo, fotos de velcro, icones del temps per a les classes, retolador per la pissarra de la classe d'art, un plat amb coberts.

Inclou nino Nenuco de 35 cm.

102-015834
2020-12-08

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 3 anys
A partir de 4 anys

Referències escpecífiques

Opinions

chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Articles del bloc

Nenuco dia d'escola bressol

54,95 €