A partir d'1 any

Filtres actius

Flor activitats de blocs 10 peces

Flor de blocs encaixables amb 10 peces per muntar una flor de molts colors i una divertida abella de joguina que corona la flor.

Preu 9,95 €

Clemmy Baby Autobús

Un bonic autobús contenidor per divertir-se amb la Peppa Pig i el seu germà George! Amb 6 suaus blocs Clemmy per crear infinitat d'històries i divertir-se jugant amb Pepa i George. Estimula les habilitats manuals.

Preu 32,95 €

Blocs de fusta 50 peces

Cub amb 50 blocs de fusta de colors i estampats per fer construccions. La tapa del cubell té forats amb formes per jugar també a encaixar-hi les peces! Recomanat a majors de 3 anys.

Preu 14,95 €

Blocs de construcció Tren 55 peces

Set de construcció de blocs grans d'un tren amb vagó, estació, passatger i diferents accessoris com senyals, un tros de via amb intercanviador, benzinera, flors, etc.55 peces compatibles amb les principals marques del sector. Recomanat a majors de 3 anys.

Preu 49,95 €

Blocs de construcció Granja

Set de construcció de blocs grans d'una granja amb animalets, 2 personatges, vegetals, plantes i estris variats.62 peces compatibles amb les principals marques del sector. Recomanat a majors de 3 anys.

Preu 29,95 €

Taula construeix i destrueix

Amb la taula construeix i destrueix, els petits de la casa poden descobrir una nova manera de jugar i posar-se creatius quan construeixin sobre la taula. Quan hagin acabat de construir, poden prémer els botons per activar les funcions d'esfondrament i engegar avall les seves creacions. Aquests...

Preu 27,95 €

MEGA Bloks Bossa gran 150 peces

El conjunt de construcció MEGA Bloks inclou 150 blocs de construcció grans amb un disseny resistent. També ve amb peces especials com 1 base amb rodes, 3 blocs de fulla, 2 blocs de teulada i 4 grans blocs de construcció decorats amb ulls per despertar la imaginació dels petits.Tot el conjunt ve...

Preu 29,95 €

Clemmy baby bossa 24 blocs

Bossa amb blocs 24 de construcció grans i tovets Es poden rentar, no tòxic i amb una agradable fragància A partir de 6 mesos

Preu 21,95 €

Bossa Blocks 80 peces

La bossa de blocs de construcció de Molto porta 80 peces de diferents mides i colors perquè els més menuts imaginin qualsevol figura i assimilin conceptes bàsics. Edat: A partir de 12 mesos.

Preu 19,95 €

Camió bolquet amb blocs

Camió bolquet de plàstic resistent d'uns 50 cm de longitud amb 36 blocs de construcció. A partir d'1 any.

Preu 28,95 €

Set construcció camió de reciclatge

Set de construcció de blocs grans d'un camió d'escombraries i un lloc de contenidors de reciclatge. Inclou 2 figures i enganxines pels blocs per jugar a classificar la brossa.29 peces compatibles amb les principals marques del sector. Recomanat a majors de 3 anys.

Preu 19,95 €

Set 42 Blocs tous

Capsa amb 42 peces de blocs de goma tous de construcció, de colors vius. Crea el que vulguis amb totes les formes i colors diferents que inclou.Edat recomanada pel fabricant: +3 anys.

Preu 13,95 €

Bossa 52 blocs tous

Bossa motxilla amb 52 peces de blocs de goma tous de construcció, de colors vius. A més dels blocs, inclou un sonall, una peça amb rodes per construir vehicles, i 4 cartes d'aprenentatge per fer diferents construccions.Edat recomanada pel fabricant: +3 anys.

Preu 19,95 €

Eco Mega Bossa 60 clàssica

Bossa Mega Blocks 60 peces clàssiques és la joguina ideal perquè els més petits de la casa puguin començar, fomentar i desenvolupar la creativitat deixant volar la seva imaginació. Podran construir castells, torres o criatures divertides, gràcies als grans blocs de Mega Blocks, ideal per a mans...

Preu 14,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€