Search post

Els Beneficis dels Jocs Educatius

Published:17-02-2021 15:13:58 By: las gourmets

Una joguina educativa sempre és un encert i és que, jugar també significa aprendre i desenvolupar noves habilitats! 

Per Joguines Somnis és una part molt important dins del màgic món de la joguina, pel que tenim una gran oferta de jocs educatius i didàctics d’acord a les diferents etapes per les que els nens i nenes van avançant, des de preescolar fins primària.

Està demostrat que el joc com a mètode d’aprenentatge aporta millors resultats que altres mètodes en els que el nen només és un espectador, pel que són molt recomanables per complementar els coneixements adquirits per altres vies.

Són molts els beneficis que les joguines educatives aporten als més petits.

A continuació, t’enumerem alguns dels més destacats:

  • Les joguines didàctiques solen estar dissenyades per poder compartir amb més d’un jugador, pel que milloren les habilitats socials entre companys de la mateixa edat o amb membres de la família. Els jocs incentiven accions com la cooperació i el respecte per poder arribar a un objectiu mitjançant el treball en equip.
  • Per altra banda, els jocs es composen per diferents normes i instruccions, pel que augmentarà la capacitat d’atenció i concentració per poder jugar i gaudir de la dinàmica del joc.

duo puzzle goula

*Amb el Duo Puzzle de Goula, els nenes i nenes hauran de fixar-se bé, ja que cap peça encaixa amb l’altre per la seva forma!

  • Un valor també molt important que aportaran les joguines educatives socials, és la paciència, ja que hauran de respectar els torns dels jugadors i les normes del joc.

  • Desperten l’interès en noves matèries de forma divertida. Es poden utilitzar per integrar conceptes bàsics com formes i colors a edats primerenques, o coneixement de l’entorn, el llenguatge, la geografia en edats més avançades.           

macro domino goula

*El macro dominó de Goula és genial per petits a partir d’un any, per a que aprenguin animals i objectes del món real 
  • Afavoreixen les capacitats lògiques i presenten la necessitat de prendre decisions. Tot això té una repercussió positiva en la confiança i l’autoestima de nens i nenes, els quals mitjançant el joc han estat capaços de resoldre un problema o superar un repte.

 joc apila enrosca goula

*Amb el joc Apila i Enrosca de Goula, a partir de 2 anys, desenvoluparan habilitats manuals i treballaran la percepció visual.

Les possibilitats dels jocs i joguines educatiu són infinites. Cada nen i nena tenen uns interessos i gustos, pel que l’elecció dependrà de la seva personalitat.

Des de Joguines Somnis, recomanem confiar sempre en comerços especialitzats en joguines, amb professionals que coneguin bé el mercat i puguin assessorar-te en base a les necessitats concretes de l’infant com l’edad, gustos, tendències... En cas que tinguis qualsevol dubte, ens encantarà ajudar-te!

0 Replies to : Els Beneficis dels Jocs Educatius
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related products

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€