Search post

COM EXPLICAR EL GRAN SECRET DEL NADAL?

Published:19-09-2022 16:18:44 By: las gourmets

En aquestes èpoques nadalenques els nens embogeixen esperant els Reis Mags amb gran il·lusió, així que no és fàcil explicar-los la realitat. Avui us portem alguns suggeriments.

 

Es bo dir mentides als nens?

El món de les fantasies és important per als nens, ja que els ajuda a interpretar el món exterior donant-li un toc especial i màgic. Això va a favor de la seva imaginació i creativitat. Forma tot part d'una tradició.

 

A quina edat es recomanable explicar la veritat?

Normalment, són els mateixos nens que sospiten i no paren de fer preguntes sobre el tema, encara que no són així tots els casos. A mesura que es van fent grans van madurant i tenen més capacitat per entendre que els Reis són els pares. Això sol passar cap als 8 anys aproximadament. Per tant, si no se n'adonen ells sols, el més recomanat és que cal explicar la veritat al voltant dels 10 anys.

 

Com explicar-ho?

És molt important escollir bé les dates, per tant, no s'ha d'explicar durant el Nadal, ja que estaries espatllant un moment molt màgic.

És normal que s'entristeixin en comprendre la realitat. Doncs, se'ls hi ha d'explicar tot amb molta claredat i paciència. Comprendre'n la reacció i respondre a tots els dubtes possibles que tinguin.

 

 

 

 

 

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€