Search post

CONSELLS PER TENIR UNS BONS REIS MAGS

Published:19-09-2022 16:15:16 By: las gourmets

Tots els nens senten molta il·lusió quan és Nadal, esperen amb ganes l'arribada dels Reis Mags i els regals. Aquí us deixem alguns tips.

1. Pensar bé en els gustos de la persona que rebrà el regal, així podràs veure la seva cara d'alegria i t'aportarà satisfacció. Elaborant la carta als reis mags podràs saber què desitja.

2. Estar atent a les ofertes i descomptes perquè els regals et surtin tan econòmics com sigui possible. Important: no esperar a l'últim moment!

3.Que els regals puguin crear experiències divertides. Com ara un joc de taula. Com pot ser per a tota la família, serà una manera de passar més temps junts, crear bons records i millorar el vincle familiar. Per tant, si el regal pot ser per a més persones, millor.

4. Si els vostres nens us demanen un gosset… una opció seria preparar-los amb un de joguina fins que estiguin preparats.

5. “Aquest any m'he portat bé” premiar als nens amb joguines pel seu any i motivar-los a continuar aprenent i madurant.

6. Comprar joguines que ajudaran a l'aprenentatge dels petits, així mates dos ocells d'un tret. Un exemple podrien ser amb llibres.

Des de Joguines Somnis recomanem confiar sempre en comerços especialitzats en joguines, amb professionals que coneguin bé el mercat i puguin assessorar-te en base a les necessitats concretes del teu nen com l'edat, gustos, tendències ... En cas que tinguis qualsevol dubte, ens encantarà ajudar-te ! :) 

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€