Search post

Els grans beneficis dels puzzles

Published:30-09-2022 17:57:22 By: las gourmets

Els puzles, a més de ser una bona manera de relaxar-nos i passar l'estona, aporten uns grans beneficis als qui els fan i són per a totes les edats. Aquestes són algunes de les seves aportacions:

Exercici mental

És una gran manera d'estimular les dues parts del cervell, la part objectiva i metòdica, i la part de la creativitat, el pensament intuïtiu i les emocions. Els dos costats es comuniquen i treballen junts per resoldre el puzle.

Fomenta amistats

Millora el treball en equip i a cooperar.

Millora la nostra capacitat per resoldre problemes

Millora la nostra capacitat i ens permet ser més innovadors i ràpids en la resolució. També a tenir un pensament més crític.

Millora la nostra memòria

Millora el procés de pensament i la velocitat per captar les coses, això ajuda a mantenir millor la nostra memòria a curt termini.

Més productivitat

Si es requereix concentració en alguna cosa com en els estudis, prendre un descans per fer un puzle és recomanat per desconnectar.

Augmenta l’estat d’ànim

Augmenta la producció de dopamina i així el nostre estat d'ànim. Amb això disminueix l'estrès.

Atenció als detalls

Necessites prestar atenció als detalls per trobar la peça adequada per a cada lloc. Aquesta habilitat és útil en diferents aspectes de la vida, sent més precisos la nostra feina millora.

Des de Joguines Somnis recomanem confiar sempre en comerços especialitzats en joguines, amb professionals que coneguin bé el mercat i puguin assessorar-te en base a les necessitats concretes del teu nen com l'edat, gustos, tendències ... En cas que tinguis qualsevol dubte, ens encantarà ajudar-te ! :) 

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€