Search post

Jocs de viatge i de butxaca

Published:19-07-2021 10:54:58 By: las gourmets

L’estiu és el moment de l’any en el que viatgem més i anem de vacances tota la familia per desconnectar de la rutina.

Els jocs de viatge i de butxaca son aquells jocs en format petit que son ideals per la seva mida per transportar-los a la motxilla, bolso o maleta i poder jugar quan estem de vacances!

Ens encanten perquè caben en qualsevol forat disponible de la maleta i ens ajuden a desconnectar de les pantalles i centrar l’atenció en comunicar-nos amb els nostres amics i familiars. A més, són una eina genial en moments d’espera com quan un vol va amb retard, en el tren o mentre fem temps fins l’hora de sopar!

Les vacances i els viatges son aquells moments de l’any en el que és important fomentar els vincles familiars i conèixer-nos més sense l’enrenou del día a día. Compartir els nostres interessos, punts de vista de cadascú i desenvolupar noves habilitats com la creativitat i la cooperació. Els jocs aporten qualitat a la teva família i crearà vincles que perduraran la resta del curs.

A Joguines Somnis tenim una gran varietat de jocs i joguines entre els que escollir, fins i tot per viatges o famílies amants de les escapades i excursions!

Que no falti la diversió en les teves vacances fora de casa amb aquests jocs de taula portables!

Què tenen en comú aquests jocs?

  • Venen en format petit

  • Normalment tenen regles senzilles, fàcils d’explicar

  • Tenen opcions de joc ràpid i àgil

  • Et faran passar una estona genial en família!

En aquest llistat hem seleccionat el TOP de jocs de viatge que han d’acompanyar-te aquest estiu i que podràs portar a la teva maleta sense problemes! A més, els hem categoritzat per a que trobis la millor opció per la teva família.

¡Bon voyage!

Per als més petits

    

Amb amics

   

A partir de 7 anys

   

Per tota la família

   

I és que jugar és molt més que només això. Jugar ens permet aprendre, desenvolupar noves habilitats, ser més creatius, i salut física i emocional per tots. En el catàleg d’estiu podràs descobrir moltes altres opcions per aquest estiu! Fes que aquest estiu sigui un estiu que recordareu tota la família per estones de qualitat que heu passat junts, divertint-vos jugant!

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€