Search post

Juguetes y figuras de acción

Published:29-10-2021 13:16:29 By: las gourmets

Hi ha joguines per a tots els gustos, i cada tipologia aporta un tipus de benefici. Les figures d’acció solen encantar i entretenir als més petits i a més, afavoreixen el desenvolupament de la imaginació, la concentració i la creativitat. Moltes d’aquestes joguines han estat dissenyades per a que els més petits visquin aventures extraordinàries i increïbles histories d’acció. Marques com LEGO, són mundialment reconegudes pel seu disseny, el qual pot ajudar a millorar habilitats motores i mentals. Unes de les joguines d’acció que més venem a totes les nostres botigues, són les figures d’acció, ja que als nens i nenes els encanta tenir una rèplica a casa dels seus super herois preferits, personatges de dibuixos, protagonistes de pel·lícules... Aquest tipus de joguina els permet explorar i inventar escenaris i universos de fantasia, posant-se a la pell del personatge que admiren.

Com escollir les millors joguines i figures d’acció

En el cas de voler regalar una joguina d’acció a un nen o nena, el primer que hem de tenir en compte és l’edat. Normalment, a partir dels 7 anys ja comencen a desenvolupar gustos propis, pel que conèixer els universos de ficció que més els interessen en aquests moments ens pot donar moltes pistes. A continuació, et presentem les diferents joguines d’acció més venudes del moment per a que encertar amb aquest regal sigui més fàcil que mai!

Pinypon Action

   

Dinos

    

DC Y MARBEL

    

FORNITE

   

A Joguines Somnis, només disposem de joguines i figures d’acció homologats i segurs per a jugar. Davant de qualsevol dubte, pots consultar-nos per correu electrònic o als nostres dependents en botiga i estarem encantats d’ajudar-te en aquest procés.

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€