Search post

Els millors jocs de taula per a cada ocasió

Published:04-03-2021 13:31:00 By: las gourmets

¡Ens encanten els jocs de taula! Són genials per a entretenir-nos en diferents ocasions: jocs estratègics per tardes de pluja, jocs divertits per sobretaules amb amics o família, jocs amb nens, jocs ràpids per trajectes en tren o avió...

Entre tantes opcions i novetats, triar el millor joc de taula per cada ocasió no sempre és fàcil. Hi ha moltíssimes opcions i a vegades, escollir i encertar és un repte. A continuació, et presentem una selecció de jocs de taula que mai fallen i que hem distribuït en categories per a que trobis el joc de taula adequat per tu i la teva família!

Jocs de taula per jugar en família 

Si us agrada jugar en família per passar temps de qualitat junts, aquests jocs de taula familiars segur que us proporcionaran hores de diversió plegats! 

gestos.jpg dixit-clasico.jpgjungle-speed.jpg Rummi-caja-metal.jpg

GestosEls jocs de mímica són súper divertits i les rialles estan assegurades amb aquests. Hi ha tres nivells de dificultat, pel que tota la família podrà participar sense avorrir-se!

Dixit Clásico: Aquest joc ha estat un gran èxit els últims anys. Si encara no el coneixes és moment que et facis amb aquest, no et decebrà! El Dixit et farà treure la creativitat que portes dins i estimularà la ment de tots els jugadors.

Jungle Speed: Aquest joc és molt senzill, ràpid, divertit i molt addictiu! Un top ventes que ha triomfat a moltes cases. L’objectiu serà desfer-te el més ràpid possible de totes les teves cartes.

RummikubAquest famós joc de taula és un clàssic per totes les edats! Aquesta versió ve amb una pràctica caixa metàl·lica per guardar-lo i emportar-te’l on vulguis.

Jocs de taula per a dos jugadors 

Segur que alguna vegada t’ha passat que us heu quedat sols a casa i al revisar tots els jocs de taula, cap us permetia jugar varis jugadors... Fes-te amb un d’aquests jocs de taula per a dos jugadors per a que la propera vegada pugueu gaudir d’una sessió de jocs! 

   

Escacs: Els escacs són un clàssic que poden aportar moltes hores d’entreteniment si et ve de gust un joc de concentració i estratègia.

Mastermind Colores: Aquest joc de taula d’habilitat i lògica consisteix en desxifrar la seqüència de colors oculta del jugador contrari. És un joc clàssic que porta molts anys en el mercat i que no passa de moda perquè sempre és divertit. 

Make & Break: Aquest divertit joc d’habilitat consisteix en fer el major número de construccions possibles en un temps limitat. El més ràpid serà el guanyador! Podreu jugar només dos jugadors o en grup muntant equips. 

Domino triangular: Si el dominó t’agrada, el dominó triangular t’encantarà. A la forma de jugar tradicional se li afegeixen variables en la col·locació de les fitxes per obtenir punts addicionals.

Jocs de taula per nens de 3 a 6 anys 

Aquesta selecció de jocs és per a que tota la família al complet pugui jugar! Els més petits també podran participar, i la diversió serà per a tothom!  

   

Cadires de colors: Aquest joc de taula és divertidíssim i garantim estones de riure per a tots. És un joc que requereix molta habilitat, ja que consisteix en fer una torre i evitar que les cadires caiguin... Qui tindrà el millor pols?

Go Gorilla: Aquest bonic joc de Goula consisteix en cooperar per construir una palmera entre tots i poder col·locar el mono adalt sense que caigui. Ho aconseguireu plegats?

Parxís gegant: Un clàssic renovat i no per això menys divertit! Tenir jocs tradicionals a casa sempre és un encert. Aquest joc de 1mx1m és genial per seure al terra junts, ja que és resistent a trepitjades i a l’aigua.

Dobble Kids: El Dobble és super divertit en totes les seves versions: clàssic, waterproof, edició Harry Potter,... A més, al ser tan petit, pots portar-lo sempre amb tu per jugar al parc, la platja, etc. L’edició Dobble Kids disposa de mini-jocs específics per als petits de la casa.

Jocs de taula per nens de 6 a 12 anys 

Si entre els membres de la família hi ha nens i nenes de 6 a 12 anys, la dificultat del jocs pot ser una mica més avançada. Aquesta selecció estimularà als petits de la casa a la vegada que aportarà diversió pels adults.

   

Animalea: Aquest divertit joc de taula fomenta la percepció visual i la velocitat de pensament. Es tracta de ser el més ràpid i acumular trios de cartes per guanyar. Quin membre de la família serà el més hàbil i podrà guanyar?

Bank Attack: Aquest joc cooperatiu tracta d’estratègia i habilitat. Fomentarà la cooperació entre els membres de la família que hauran de formar equip. L’objectiu comú serà atracar el banc i emportar-se els 50 milions de dòlars.

Disney Villainous: Algun fan de Disney en la família? Amb aquest joc els protagonistes seran els dolents, que canviaran el final dels clàssics de Disney. Juga amb Capità Garfi, Úrsula, El Príncep Joan, Jafar, Malèfica i la Reina de Cors.

Laberint Super Mario: El laberint és un dels jocs de taula d’estratègia més divertits del moment. Consisteix en modificar les peces del tauler per trobar el camí correcte. La versió amb tots els personatges de Super Mario ens encanta! 

Els millors jocs de taula de l’any

I finalment, no volíem deixar de recomanar els nostres jocs més top, els que ens han aportat hores i hores de diversió aquest any i que no poden faltar a la teva col·lecció de jocs de taula!

   

Virus: Aquest joc de cartes és molt dinàmic i addictiu! Un dels top ventes dels últims mesos que ha enganxat a molts jugadors. És ideal per partides amb família i amb amics. Les partides duren uns 20 minuts i podreu jugar de 2 a 6 jugadors.

Pandemic: Aquest és un joc de taula cooperatiu, ja que els jugadors hauran de treballar junts amb un objectiu comú: salvar la humanitat. Aquest joc és ideal per fer treballar el cap amb amics ja que requereix molta concentració i les partides duren uns 60 minuts!

Dobble Edició Col·leccionista: Els Dobble ens encanten, perquè al ser petits són genials per portar a qualsevol lloc. Tots tenen el mateix objectiu: ser el jugador més ràpid! Aquesta edició de Col·leccionista inclou més cartes i temàtiques exclusives. 

Exit Las Catacumbas del Terror: Si ets amant dels Escape Room, aquest joc t’encantarà! Resol proves, enigmes i juga a contra-rellotge! Un joc addictiu i emocionant per jugar amb amics. 

Quin és el teu joc de taula preferit per cada ocasió? Afegiries algún als llistats?

Des de Joguines Somnis, recomanem confiar sempre en comerços especialitzats en el joc, amb professionals que coneguin bé el mercat i puguin assessorar-te en base a les necessitats concretes de l’infant com l’edad, gustos, tendències... En cas que tinguis qualsevol dubte, ens encantarà ajudar-te! :)

0 Replies to : Els millors jocs de taula per a cada ocasió
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€