Search post

Els millors jocs per aprendre jugant

Published:28-09-2021 10:33:09 By: las gourmets

Moltes vegades, quan pensem en jugar, ens centrem en la part més lúdica d’aquesta activitat, i ens oblidem dels múltiples beneficis que el joc té pels nens i nenes, incloent l’aprenentatge de noves matèries i habilitats.

Cada nen i nena tenen el seu ritme i procés en l’adquisició de coneixement, i és natural que una assignatura o àrea d’aprenentatge se’ls hi resisteixi. En aquests casos, el joc és una eina molt recomanable per apropar-se a la matèria i treballar-la de forma divertida i amena.

En l’actualitat hi ha una gran varietat de jocs amb continguts centrats en practicar i desenvolupar diferents àrees: matemàtiques, anglès, lletres, música, ciències... Si detectes que el teu petit té un interès especial en alguna d’aquestes àrees, és genial donar-li opcions divertides per a que segueixi aprenent.

Sovint ens arriben dubtes sobre els jocs educatius, així que en el blog d’aquest mes us recomanem diferents jocs per a profunditzar en diferents aprenentatges i així, avançar de forma divertida, mitjançant el joc.

Jocs per aprendre els números

Aprendre a comptar i començar amb les matemàtiques pot ser súper divertit amb una metodologia adequada! Aquests jocs ajudaran als més petits a descobrir aquest món i gaudir aprenent!

  

Jocs per aprendre a llegir i escriure

Des de jocs pels més petits de la casa per a que aprenguin l’abecedari, fins a jocs per edats més avançades per practicar l’escriptura de forma divertida. Si veus que el teu fill o filla li encanten les lletres, aquests jocs poden ser per ell o ella!

     

Jocs per aprendre geografia

Sabies que podem aprendre geografia amb els nens sense sortir de casa? Els llibres són una eina excel·lent, però mitjançant els jocs, els teus fills podran reforçar els coneixements a la vegada que s’ho passen d’allò més bé fent d’exploradors!

   

Jocs per aprendre ciència

Pot ser que la ciència no estigui dins de les matèries preferides dels teus fills. Ara bé, si proposem jugar i convertir aquest aprenentatge en una activitat lúdica, veuràs com aconseguiràs captar tota la seva atenció!

  

I és que jugar és molt més que només això. Jugar ens permet aprendre, desenvolupar noves habilitats, ser més creatius, i salut física i emocional per tots. Descobreix tots els jocs educatius disponibles!

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€