Search post

Los mejores juegos para el verano

Published:16-06-2021 08:36:38 By: las gourmets

Les vacances d’estiu i amb elles el temps per JUGAR, JUGAR i JUGAR!

En aquest blog ja hem explicat en varies ocasions els beneficis del joc en la infància, però la veritat és que el joc té beneficis per a totes les edats! Jugar en família o amb els amics permet millorar les habilitats socials i crear millor cohesió entre la família.

Durant les vacances d’estiu en que els menuts no van al cole, és imprescindible dedicar temps de qualitat junts. Aquesta diversió en família és la que crearà records memorables que ens acompanyaran sempre! :)

No deixem de jugar! Segueix llegint i descobriràs els jocs imprescindibles per hores i hores de diversió aquest estiu! Els millors de cada categoria, no et quedis sense ells!

Jocs d’aigua

En aquest moment de l’any amb la calor, no poden faltar els jocs d’aigua. Sempre són un dels preferits dels petits i ens ajudarà a mantenir-nos frescos mentre juguem. Ha arribat el moment de divertir-nos mentre juguem!

    

Manualitats

A l’estiu hi ha moltes hores lliures que a vegades es poden fer difícils d’omplir, com les hores de la migdiada en la que fora fa massa calor i esperem a que refresqui per a poder sortir. En moments com aquest, les manualitats son opcions estupendes per a que els menuts s’entretinguin sols a la vegada que aprenen i desenvolupen les habilitats motores. Què et semblen aquestes manualitats?

   

Per a la platja o la piscina

Qualsevol moment és bo per jugar a aquests clàssics! Et presentem una col·lecció que és genial perquè és pot mullar i t’acompanyaran en els millors moments per a que puguis jugar en estones lliures de piscina o platja que esteu a la tovallola.

   

Jocs educatius per seguir aprenent

Jugar també pot significar seguir aprenent i desenvolupar noves habilitats. En un post anterior ja t’expliquem els beneficis dels jocs educatius, entre ells la capacitat d’atenció i concentració, la paciència o despertar l’interès en noves matèries com el coneixement de l’entorn, el llenguatge o la geografia. Recomanem escollir sempre en funció dels gustos i interessos del teu petit per a que s’ho passi genial!

    

Per jugar amb els avis

Jugar no és cosa només de nens, tots podem participar, inclús els avis! La interacció entre nens i avis aporta molts beneficis pels dos i els jocs ens donen eines que ens ajuden a posar atenció i crear cohesió entre els participants d’aquests. Amb els avis, cosins, tiets... Aquests jocs encanten a tota la família!

    

I és que jugar és molt més que només això. Jugar ens permet aprendre, desenvolupar noves habilitats, ser més creatius, i salut física i emocional per tots. En el catàleg d’estiu podràs descobrir moltes altres opcions per aquest estiu! Fes que aquest estiu sigui un estiu que recordareu tota la família per estones de qualitat que heu passat junts, divertint-vos jugant!

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€