Search post

Els millors peluixos per regalar

Published:03-02-2023 13:03:00 By: las gourmets

Els peluixos són joguines meravelloses, perfectes per qualsevol edat! Tan tendres i suaus que és impossible resistir-se a abraçar-los ben fort!

A més, cada vegada hi ha més varietat més enllà del típic osset de peluix, pel que hi ha opcions per a tots els gustos! Animals de diferents tipus, colors i mides per a que puguin acompanyar-nos en cada ocasió. Inclús amb personatges animats coneguts que veiem a les pelis i series preferides de tv!

Els nens són els més fans dels peluixos, i és que la joguina perfecta per a que els acompanyi en el seu dia a dia, a la cama per dormir... Al ser tous i suaus, suposen una font de tranquil·litat i protecció, així que els més petits es senten més segurs amb ells.

Peluixos amorosos

os-gris.jpg  i-love-you-oso-con-corazon-beige.jpg i-love-you-os.jpg 

Peluixos petits

    peluche-snukis-piet-el-panda-de-18cm.jpg 

Peluixos mitjants

conejito-gris-30-cm.jpg conejo-peluche-en-caja.jpg  

Peluixos grans i gegants

   

Peluixos interactius 

  

Des de Joguines Somnis recomanem confiar sempre en comerços especialitzats en joguines, amb professionals que coneguin bé el mercat i puguin assessorar-te en base a les necessitats concretes del teu nen com l'edat, gustos, tendències ... En cas que tinguis qualsevol dubte, ens encantarà ajudar-te ! :) 

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€