Search post

Els millors peluixos per regalar

Published:13-01-2022 17:18:10 By: las gourmets

Els peluixos són joguines meravelloses, perfectes per qualsevol edat! Tan tendres i suaus que és impossible resistir-se a abraçar-los ben fort!

A més, cada vegada hi ha més varietat més enllà del típic osset de peluix, pel que hi ha opcions per a tots els gustos! Animals de diferents tipus, colors i mides per a que puguin acompanyar-nos en cada ocasió. Inclús amb personatges animats coneguts que veiem a les pelis i series preferides de tv!

Els nens són els més fans dels peluixos, i és que la joguina perfecta per a que els acompanyi en el seu dia a dia, a la cama per dormir... Al ser tous i suaus, suposen una font de tranquil·litat i protecció, així que els més petits es senten més segurs amb ells.

Peluixos amorosos

happy-valentine-32-cm.jpg    

Peluixos petits

     

Peluixos mitjants

   

Peluixos grans i gegants

   

Peluixos interactius 

  

Des de Joguines Somnis recomanem confiar sempre en comerços especialitzats en joguines, amb professionals que coneguin bé el mercat i puguin assessorar-te en base a les necessitats concretes del teu nen com l'edat, gustos, tendències ... En cas que tinguis qualsevol dubte, ens encantarà ajudar-te ! :)