Search post

MILLORS JOGUINES AMB DESCOMPTE PER COMPRAR AQUESTA BLACK WEEK I BLACK FRIDAY

Published:17-11-2022 00:00:00 By: las gourmets

S’apropa el Nadal i, com ja és habitual els últims anys, volem recompensar a totes les persones que decideixen avançar les compres amb descomptes durant tota la setmana del Black Friday!

A més, us ho posem més fàcil que mai, ja que hem seleccionat les joguines amb oferta que més èxit tenen cada any i que segur que seran un encert aquest Nadal!

Hem fet una selecció tenint en compte diferents edats, gustos i tipus de joguines per a que sigui com sigui la teva família, no et faltin idees!

1. Joguina per a la primera infància

Puzzle play eva animals 10 peces: Puzle de peces de foam / goma eva amb dibuixos d'animals desmuntables. 10 peces que mesuren 30 x 30 cm aproximadament cadascuna. Recomanat a partir de 10 mesos.

2. 2. Joguina per a petits artistas

Nines per a pintar maletí Maletí de color rosa amb 3 nines per pintar. Pinta les nines amb 12 colors diferents inclosos! Deixa volar la teva imaginació i pinta sense parar.

3. Joguina per diversió amb tota la família

Diana 6 dards inofensiva Diana clàssica de colors de plàstic dur per dards de punta de plàstic. Inclou 6 dards i 6 puntes de recanvi. La diana mesura 40 cm de diàmetre. No recomanat a menors de 14 anys.

4. Joguina per amants del dibuix

Pissarra magnètica Pissarra magnètica de colors portable. Estampa, escriu i dibuixa amb l'imam màgic! Cada quadrant de la pissarra fa aparèixer el dibuix d'un color diferent, i després es pot esborrar fàcilment. Inclou llapis i 4 imants de formes.

5. Joguina per a fans dels esports

Set basquet peu regulable:Set basquet peu regulable. Dimensions base: 43 cm. Tres altures regulables. 80 cm, 116 cm i 150 cm.

6. Joguines pels fans de les nines

Armari per a nines rosaArmari de fusta per roba de nina tipus nadó, de color blanc amb detalls de papallones en rosa. Requereix muntatge previ per part d'un adult. Recomanat a partir de 3 anys. Mesures(cm): 39 x 53 x 21

7. Joguina per a creatius

Cistella amb pasta de modelar (12gr) Monstres Cistella amb 12 pots de pasta per modelar (12gr) La pasta de modelar de Paulinda és súper suau i lleugera, es poden barrejar colors i s'asseca amb l'aire. Però a més, la pots reutilitzar! I per descomptat, no és tòxica. Aquest set inclou 12 pots de 6 colors diferents de pasta, 3 eines de modelar, 8 ous de porexpan per utilitzar com a base per als cossos, i 16 ulls.

8. Joguina de titelles

Teatre Peu 4 titelles Els 3 Porquets Teatre de titelles de peu de 140 x 68 cm. Inclou 4 titelles del clàssic conte dels 3 porquets. Cada titella mesura aproximadament 28x28 cm. Un pac perfecte per explicar les millors històries. Aquesta joguina desenvolupa la imaginació, la creativitat, la confiança, la expressió i ajuda aprendre a parlar i escoltar.

9. Joguina per amants dels animals

Cavall balancí amb rodes i sons. Cavall marró balancí amb rodes i sons. Treu-li les rodes i utilitza`l de balancí. Posa-li les rodes i corre sobre el cavall com un correpassadissos. Dimensions: 68 cm d'alt i 73,5 cm de llarg.

10. Joguina per a fans dels cotxes

Cotxe tot terreny a radiocontrol escala 1:10 Cotxe tot terreny a ràdio control de grans dimensions i escala 1:10. Comandament a 2.4GHz de freqüència per a un pilotatge sense interferències, rodes de goma amb gran adherència i suspensió independent, 18 KM / h de velocitat punta i bateria de Li-ió recarregable per USB (amb cable integrat)

Des de Joguines Somnis recomendamos confiar siempre en comercios especializados en juguetes, con profesionales que conozcan bien el mercado y puedan asesorarte en base a las necesidades concretas de tu peque como la edad, gustos, tendencias… En caso que tengas cualquier duda, nos encantará ayudarte! :) 

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€