Search post

Perquè jugar a l'aire lliure és tan important

Published:05-05-2021 12:25:03 By: las gourmets

Amb l’arribada del bon temps, ens ve de gust sortir de casa i gaudir dels espais oberts. Els menuts gaudeixen molt de jugar a l’aire lliure i jugar sense tantes restriccions com les que hi ha a casa. Els parcs, la platja, el camp... La natura ens ofereix moltíssims espais variats!

Motius pels quals recomanem el joc a l’aire lliure 

Creativitat

Jugar a l’aire lliure fomenta que els nens i nenes pensin de forma més creativa, ja que poden explorar nous entorns, descobrir llocs diferents i inventar jocs amb el que es van trobant: arbres, pedres, branques, línies naturals... Imaginació al poder!

Exercici Físic

Jugar a l’aire lliure és essencial per compensar la vida sedentària tan característica de la societat en la que vivim. Aprofitem les sortides per córrer, saltar, trepar... Ja veuràs que bé que anirà per descarregar energies i que dormin millor per la nit.

Habilitats socials

Sortir a jugar a l’exterior és genial per socialitzar amb altres nens i deixar que juguin junts, conversin, s’inventin jocs, comparteixin joguines... Fer amics és un element fonamental en el desenvolupament del teu petit. A més, si sortim en família i juguem junts enfortirem els vincles entre els membres.

Exposició solar

Passem moltes hores tancats a casa, a l’escola… Aprofitem l’arribada del bon temps per sortir a passejar a la llum del sol i omplir-nos de la tan necessària Vitamina D. No t’oblidis de la protecció amb crema solar i gorra en els dies de sol intens!

Contacte amb la natura

Cada vegada passem més temps davant de pantalles a casa i amb això estan apareixent problemes com la falta de concentració, hiperactivitat, obesitat... Jugar amb la natura i respirar aire pur aportarà molts beneficis per tota la família.

El joc a l’aire lliure és essencial per a la salut física, mental i emocional dels nostres fills i filles. Per això, és essencial programar activitats en el parc o a la natural i gaudir del món exterior!

A continuació, t’oferim les millors opcions per a que a les vostres escapades en família no falti la diversió. Amb aquests jocs us ho passareu genial junts i creareu els millors records familiars!

Els millors jocs i joguines per a divertir-se a l’aire lliure

El clima acompanya i no falten les ganes de sortir. Et proposem aquestes opcions per a que no et faltin idees per gaudir de l’aire lliure!

Esports a l’aire lliure

Els esports clàssics són una bona opció per jugar en equips i passar-ho súper bé. A més, és suficient amb una pilota o una corda i les opcions de jocs són infinites. Podeu escollir entre futbol, bàsquet, volley, saltar a la corda... Quin és el vostre preferit?

  

Jocs d’agilitat

Existeixen moltíssims jocs nous i super entretinguts per jugar sols, en parelles o en grup. Només aprendre com jugar i practicar-ho farà que passin les hores al aire lliure volant! Descobreix quins opcions tan xules!

  

Jocs d’aigua

Els jocs d’aigua sempre són un dels preferits dels més petits. Pels dies de molta calor són increïbles per refrescar-nos mentre juguem. Amb aquestes opcions prepareu-vos per divertir-vos i mullar-vos!

  

Sobre rodes

Els passejos sobre rodes son súper divertits! Bicicletes, tricicles, patins... Hi ha opcions per a totes les edats i faran que qualsevol passeig sigui molt més divertit. Escull el teu preferit i a rodar!

   

Jugar en un entorn natural és una meravella. Encara que hi ha jocs que no requereixen de cap joguina, sempre és interessant combinar-los amb materials o jocs perquè no ens faltin idees! Cada nen i cada família tenen gustos i habilitats diferents, de manera que es tracta que descobriu la millor opció per a vosaltres!

Des de Joguines Somnis recomanem confiar sempre en comerços especialitzats en joguines, amb professionals que coneguin bé el mercat i puguin assessorar-te en base a les necessitats concretes del teu nen com l'edat, gustos, tendències ... En cas que tinguis qualsevol dubte, ens encantarà ajudar-te ! :)

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€