Search post

Tornada al Cole amb Joguines Somnis

Published:27-08-2021 10:08:26 By: las gourmets

Un any més, acaben les vacances d’estiu i significa que comença una altra vegada l’esperada tornada al cole!

Aquest moment en que els més petits han de preparar-se per l’etapa escolar, tornar a les aules i trobar-se amb amics, profes i tots els aprenentatges que estan per arribar!

Per a les famílies, significa revisar tot el material necessari i veure què cal renovar. Potser hi ha elements que podem conservar del curs anterior o de germans grans, però potser hi ha coses que cal renovar! Motxilles, articles escolars, llibres... Hem de tenir-ho tot apunt amb antelació per a que els dies d’inici de classe puguem centrar-nos en el més important: acompanyar als petits en aquest canvi que suposa el mes de setembre a les seves vides.

A Joguines Somnis apostem per productes que, a més de qualitat per a que durin el màxim possible, també disposen de diferents colors i elements decoratius per a que els petits de la casa es sentit a gust i expressin els seus gustos amb els amics del cole. Disposem d’opcions per a diferents edats i gustos!

Una gran varietat de motxilles, des d’estampats infantils a colors uniformes per als més grans, amb rodes... Segur que n’hi ha una a mida per a que t’acompanyi durant tot el curs!

Altres imprescindibles són els estoigs per a guardar el material necessari per a la classe. Recordes aquella sensació d’obrir un estoig nou amb tots els colors nous sense gastar? Quina il·lusió! Descobreix varies opcions a continuació. A més, et deixem una selecció amb la resta d’accessoris que segur que serviran durant els propers mesos: un set de cantimplora i carmanyola, paraigües divertits pels dies de pluja, mascaretes per a que vagin protegits...

Podeu veure tots els accessoris disponibles a la botiga online i a totes les botigues físiques. Estarem encantats d’acompanyar-vos en aquest moment de l’any tan estressant!

Motxilles Preescolar

     

Motxilles Infantils

    

Estoigs

    

Altres Accessoris

    

Des de Joguines Somnis recomendamos confiar siempre en comercios especializados en juguetes, con profesionales que conozcan bien el mercado y puedan asesorarte en base a las necesidades concretas de tu peque como la edad, gustos, tendencias… En caso que tengas cualquier duda, nos encantará ayudarte! :)

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€