Llista de productes de la marca Spiderman

Productes basats en les sèries i pel·lícules d'Spiderman

Productes basats en les sèries i pel·lícules d'Spiderman

Puzle 500 Spider-Man

Puzle de 500 peces d'Spiderman. Mida aproximada de l'puzle muntat: 34 x 48 cm. Inclou FIX PUZZLE®. Edat: De 10 a 99 anys

Preu 8,95 €

Figura Marvel Titan Spider-man

SPIDER-MAN Figura Marvel Titan Hero Series ¡Descobreix la nova figura Titan de Spider-man! Figura de 30cm del teu super heroi favorit.

Preu 14,95 €

Pilota Spiderman de 230 mm

Pilota de 230 mm de diàmetre amb dibuixos de Spiderman. Està fabricada amb una nova fórmula orgànica, substitueix el 50% de les substàncies d'origen fòssil amb un derivat d'origen vegetal procedent de fonts renovables (totalment reciclable). Amb un impacte ambiental reduït al 50%. Hi ha diversos...

Preu 4,50 €

Guitarra Electrònica Spiderman

Guitarra elèctrica de joguina de l'Spiderman. Amb 6 cordes, corretja i 3 cançons. Funciona amb 2 piles AA LR6 (no incloses)

Preu 31,95 €

Spider-Man Titan Hero

Fes-te amb la nova figura de Spider-man Titan Hero de Hasbro. La figura fa aproximadament 30 centímetres d'alçada i disposa de 5 punts d'articulació. A més, disposa d'un disseny clàssic ideal per als amants de la nova saga de Spiderman que tant èxit està tenint al cinema.

Preu 14,95 €

Figureta Spiderman dret

Figura de l'Spiderman clàssic de plàstic d'uns 9 cm d'alçada. Ideal per decorar pastissos (com la Mona) o per duur a qualsevol lloc. Inclou peana. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 6,50 €

Figureta Spiderman de genolls

Figura de l'Spiderman clàssic de d'uns 5 cm d'alçada, de genolls en posició de llançar teranyines. Ideal per decorar pastissos (com la Mona) o per duur a qualsevol lloc. Inclou peana. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 6,50 €