Llista de productes de la marca Princeses Disney

Nines i joguines de les Princeses de Disney

Nines i joguines de les Princeses de Disney

Ventafocs ballarina

Apreta el cap de la Ventafocs i diverteix-te veient saltar i girar les boletes

Preu 14,95 €

Maletí 12 cubs Princeses

Trencaclosques de 12 cubs de plàstic per crear 6 imatges diferents de les Princeses Disney Dimensions maletí: 4,50 x 18,20 x 17,00 cm

Preu 9,95 €

Conjunt galleda platja Princeses

Conjunt de platja (o sorral!) amb pala, rasclet, motllos, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos de les Princeses Disney.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 4,95 €

Puzzle 2x20 Princeses

2 puzles de 20 peces cadascun de les princeses de Disney. Edat recomanada: de 3 a 5 anys

Preu 7,95 €

Patinet alumini Raya

Patinet plegable d'alumini amb rodes de goma i dibuixos de la pel·lícula Raya i l'últim drac. Pes màxim suportat: 50 kg. Utilitzar sempre sota supervisió d'un adult i no circular per la via pública.

Preu 31,95 €

Princesa Disney Rapunzel cantarina

La princesa cantarina Rapunzel els encatará als fans de Princeses Disney. És preciosa i a més canta la cançó Quan començaré a viure ? en castellà). Porta un preciós vestit brillant i la cotilla amb un llaç que s'il·lumina quan canta.

Preu 21,95 €

Ventafocs Brillantor Reial de Princeses Disney

Descobreix la princesa Ventafocs Brillantor Real amb la qual podràs imaginar divertides aventures i encantadors somnis. Aquesta preciosa princesa Disney ve amb un cosset efecte vidre amb un vestit blau clàssic, al igual que la seva tiara i les emblemàtiques sabates de vidre, que la van ajudar a...

Preu 11,95 €

Nina Ariel "arcoiris"

Llança't a l'aigua amb aquesta nova nina d'Ariel! Podràs veure la seva cua canviar de color en forma d'arc de Sant Martí a l'aigua.

Preu 20,95 €