Llista de productes de la marca Princeses Disney

Nines i joguines de les Princeses de Disney

Nines i joguines de les Princeses de Disney

Puzle Progressiu 12-16-20-25 Princeses Disney

et de 4 puzles progressius de 12, 16, 20 i 25 peces, Princeses Disney. Activitat perfecta per desenvolupar la motricitat fina, la creativitat i la memòria visual. A partir de 3 anys.

Preu 8,95 €

Conjunt galleda platja Princeses

Conjunt de platja (o sorral!) amb pala, rasclet, motllos, sedàs i galleda amb forma de castell amb dibuixos de les Princeses Disney.Recomanat a partir de 2 anys.

Preu 5,95 €

Nina Ariel "arcoiris"

Llança't a l'aigua amb aquesta nova nina d'Ariel! Podràs veure la seva cua canviar de color en forma d'arc de Sant Martí a l'aigua.

Preu 21,95 €

Puzzle 2x20 Princeses

2 puzles de 20 peces cadascun de les princeses de Disney. Edat recomanada: de 3 a 5 anys

Preu 7,95 €

Patinet alumini Raya

Patinet plegable d'alumini amb rodes de goma i dibuixos de la pel·lícula Raya i l'últim drac. Pes màxim suportat: 50 kg. Utilitzar sempre sota supervisió d'un adult i no circular per la via pública.

Preu 33,95 €

Ventafocs Brillantor Reial de Princeses Disney

Descobreix la princesa Ventafocs Brillantor Real amb la qual podràs imaginar divertides aventures i encantadors somnis. Aquesta preciosa princesa Disney ve amb un cosset efecte vidre amb un vestit blau clàssic, al igual que la seva tiara i les emblemàtiques sabates de vidre, que la van ajudar a...

Preu 11,95 €

Figureta Ariel sirena

Figura de plàstic sense PVC de la sireneta Ariel asseguda sobre una roca. Mesura uns 8,5 cm. Ideal per decorar pastissos (com la Mona) o per duur a qualsevol lloc. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 7,95 €

Figureta Rapunzel amb Pascal

Figura de la Rapunzel amb el cabell trenat com a la pel·lícula i amb en Pascal pujat a l'espatlla. Mesura uns 11 cm. Ideal per decorar pastissos (com la Mona) o per duur a qualsevol lloc. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 8,50 €

Figureta Princesa Jasmine

Figura de la Princesa Jasmine de la pel·lícula Aladdin amb flors. Sense PVC. Mesura uns 11 cm. Ideal per decorar pastissos (com la Mona) o per duur a qualsevol lloc. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 8,50 €

Figureta Ventafocs Princesa

Figura de la Ventafocs amb el vestit blau d'anar al ball de palau. Mesura uns 11 cm. Ideal per decorar pastissos (com la Mona) o per duur a qualsevol lloc. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 8,50 €

Nina de Bella Estils de Princesa (La Bella i la Bèstia)

Juga a recrear les escenes més memorables de les pel·lícules de La Bella i la Bèstia amb aquesta nina de Bella Estils de Princesa! Sigues la dissenyadora de Bella i canvia-la de roba combinant tots els accessoris que porta amb ella. Pots crear més de 10 combinacions diferents.El canell fa 27,5...

Preu 21,95 €

Nina Ariel Estils de Princesa (La Sireneta)

Juga a recrear les escenes més memorables de les pel·lícules de La Sireneta, amb aquesta nina d'Ariel Estils de Princesa! Sigues la dissenyadora d'Ariel i canvia-la de roba combinant tots els accessoris d'aquest set. Pots crear més de 10 combinacions diferents. La nina fa 27,5 centímetres...

Preu 21,95 €