Llista de productes de la marca Toy Story

Toy Story 4 Figura Buzz Lightyear

Prepara't per a una nova aventura al costat d'una de les joguines més valentes i divertides! Fes-te amb la genial Figura Bàsica Buzz Lightyear de Toy Story 4! Descobreix de tot el que és capaç un dels protagonistes de l'última pel·lícula de Toy Story, ajuda a tots els seus amics a tornar a casa...

Preu 14,95 €

Toy Story 4 Buzz Lightyear Acció Karate

Fantàstica figura de 30 cm d'alçada de Buzz amb acció de Karate! Tira de la seva mà cap amunt i la baixarà amb un moviment de cop de Karate! Recrea les teves escenes preferides de Toy Story 4, és igual que en la pel·lícula!

Preu 34,95 €
  • Oferta!

Toy Story buggy amb Buzz 01:24 R/C

El nostre amic buzz cavalca sobre l'aleró posterior d'aquest buggy de color verd amb funció turbo; aquest cotxe radiocontrol basat en la popular pel·lícula de pixar ens convida a un emocionant viatge per carretera amb els nostres amics de Toy Story.

Preu 44,95 €

Figureta Buzz Lightyear

Figura d'en Buzz Lightyear de Toy Story. Sense PVC. Mesura uns 11 cm. Vols també el nino d'en Woody a joc? Consulta'ns la disponibilitat per comprar-lo online. Ideal per decorar pastissos (com la Mona) o per duur a qualsevol lloc. No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 9,95 €

Super Sand Toy Story

Crea als teus personatges favorits amb aquest set de Super Sand Toy Story 4. La fabulosa sorra suau i molt agradable al tacte està esperant que juguis amb ella i facis els diferents motlles dels personatges més coneguts de Toy Story.

Preu 19,95 €