Llista de productes de la marca Toy Story

Toy Story 4 Figura Buzz Lightyear

Prepara't per a una nova aventura al costat d'una de les joguines més valentes i divertides! Fes-te amb la genial Figura Bàsica Buzz Lightyear de Toy Story 4! Descobreix de tot el que és capaç un dels protagonistes de l'última pel·lícula de Toy Story, ajuda a tots els seus amics a tornar a casa...

Preu 14,95 €

Super Sand Toy Story

Crea als teus personatges favorits amb aquest set de Super Sand Toy Story 4. La fabulosa sorra suau i molt agradable al tacte està esperant que juguis amb ella i facis els diferents motlles dels personatges més coneguts de Toy Story.

Preu 19,95 €

Toy Story buggy amb Buzz 01:24 R/C

El nostre amic buzz cavalca sobre l'aleró posterior d'aquest buggy de color verd amb funció turbo; aquest cotxe radiocontrol basat en la popular pel·lícula de pixar ens convida a un emocionant viatge per carretera amb els nostres amics de Toy Story.

Preu 39,95 €

Set de 3 trencaclosques de Toy Story 4 de 48 peces

Tres trencaclosques diferents amb els personatges en acció de Woody, Buzz Lightyear i Barbie a la pel·lícula de Disney de Toy Story 4. Nombre de peces: 48 peces. Mida aproximada dels trencaclosques muntats: 32 x 22 cm

Preu 8,95 €

Mr Potato Súper Vehicle

Amb el Potato Vehicle tren de Mr Potato, els petits poden convertir la figura en vehicle i canviar les peces per crear un tren Potato, un camió o qualsevol altra absurda creació que puguin imaginar.

Preu 23,95 €