Llista de productes de la marca Dragon Ball

Bola de Drac super figures de combat

Amb aquestes mini figures podràs combatre el mal que vol apoderar del nostre planeta. Estan fetes de material resistent i fàcil de netejar, per la qual cosa, podràs gaudir durant molt de temps de les teves aventures al costat de Goku.

Preu 7,95 €

Pack 5 figures Bola de Drac

Pack amb 5 figures d'herois de Bola de Drac Z d'uns 10 cm aproximadament. Inclou: Cor Petit, Son Gohan super guerrer, Vegeta, Goku i Vegerot super guerrer.

Preu 22,95 €

Figura Limit Breaker Goku Super Guerrer 4

Figura Limit Breaker de 30 cm d'en Goku convertit en Super Guerrer de 4 t nivell. Recrea els combats més èpics de Bola de Drac Super o GT amb aquesta figura articulada.

Preu 20,95 €

Figura Trunks del futur Bola de Drac Super

Figura articulada de 17 cm d'en Trunks del futur de la sèrie Bola de Drac Super. Té 17 punts d'articulació i inclou 2 sets de mans extra per poder-lo posar en la posició que més t'agradi. També inclou la seva espasa amb la funda i una peça per muntar en Broly. No recomanat a menors de 4 anys.

Preu 24,95 €

Figura Goku Super Guerrer Blau Dragon Stars

Figura articulada de 17 cm d'en Goku en versió super guerrer blau, de la sèrie Bola de Drac Super. Té 17 punts d'articulació i inclou un set de mans extra per poder-lo posar en la posició que més t'agradi. No recomanat a menors de 4 anys.

Preu 24,95 €

Mestre Mutenroshi de Dragon Stars

Figura de la sèrie Dragon Stars de Dragon Ball Super del personatge del mestre Mutenroshi. Té 17 cm d'alçada i té tot luxe de detalls i més de 17 punts d'articulació. És la figura perfecta per recrear els combats i escenes més èpiques de la sèrie. Té, a més, accessoris intercanviables com el seu...

Preu 24,95 €
  • Nou