Llista de productes de la marca Dragon Ball

Pack 5 figures Bola de Drac

Pack amb 5 figures d'herois de Bola de Drac Z d'uns 10 cm aproximadament. Inclou: Cor Petit, Son Gohan super guerrer, Vegeta, Goku i Vegerot super guerrer.

Preu 22,95 €

Figura Trunks del futur Bola de Drac Super

Figura articulada de 17 cm d'en Trunks del futur de la sèrie Bola de Drac Super. Té 17 punts d'articulació i inclou 2 sets de mans extra per poder-lo posar en la posició que més t'agradi. També inclou la seva espasa amb la funda i una peça per muntar en Broly. No recomanat a menors de 4 anys.

Preu 24,95 €

Mestre Mutenroshi de Dragon Stars

Figura de la sèrie Dragon Stars de Dragon Ball Super del personatge del mestre Mutenroshi. Té 17 cm d'alçada i té tot luxe de detalls i més de 17 punts d'articulació. És la figura perfecta per recrear els combats i escenes més èpiques de la sèrie. Té, a més, accessoris intercanviables com el seu...

Preu 24,95 €

Gohan SS2 Limit Breaker

Figura de Son Gohan SS2 Limit Breaker articulada, de grans dimensions amb un increïble nivell de detall presentada amb packaging premium. Recrea l'escena de la lluita contra Cèl·lula al torneig amb Dragon Ball Limit Breaker Series amb aquesta figura que té 5 punts d'articulació, perquè puguis...

Preu 21,95 €

Pilota de Dragon Ball Super de 23cm

Pilota de Dragon Ball Super, ideal per jugar al jardí, el parc, la platja o la piscina.Fabricada en PVC resistent a l'ús per a més durabilitat.Dimensions de la pilota: 23 cm.

Preu 4,50 €