Llista de productes de la marca Dragon Ball

Pilota de Dragon Ball Super de 23cm

Pilota de Dragon Ball Super, ideal per jugar al jardí, el parc, la platja o la piscina.Fabricada en PVC resistent a l'ús per a més durabilitat.Dimensions de la pilota: 23 cm.

Preu 4,50 €

Figura Trunks del futur Bola de Drac Super

Figura articulada de 17 cm d'en Trunks del futur de la sèrie Bola de Drac Super. Té 17 punts d'articulació i inclou 2 sets de mans extra per poder-lo posar en la posició que més t'agradi. També inclou la seva espasa amb la funda i una peça per muntar en Broly. No recomanat a menors de 4 anys.

Preu 24,95 €

Mestre Mutenroshi de Dragon Stars

Figura de la sèrie Dragon Stars de Dragon Ball Super del personatge del mestre Mutenroshi. Té 17 cm d'alçada i té tot luxe de detalls i més de 17 punts d'articulació. És la figura perfecta per recrear els combats i escenes més èpiques de la sèrie. Té, a més, accessoris intercanviables com el seu...

Preu 24,95 €

Carmanyola triple Bola de Drac

Carmanyola o sanvitxera de Bola de Drac, amb il·lustracions de tots els personatges de la sèrie. Té 3 compartiments, el que la fa ideal per portar diferents coses per esmorzar o berenar a l'escola.Fabricat amb material resistent apte per alimentació (lliure de BPA). Mida: 6,7 x 16,5 x 19,5 cm.

Preu 6,95 €