Llista de productes de la marca DC

Superman Quickshots

Les figures elàstiques "Quick Shots" de Superman poden volar i enderroquen tot el que es troben al seu pas. Només cal muntar una figura al llançador i llançar-la com si fos un tirador. El set Inclou una figura i un llançador i són models assortits. Preu per set, se serviran aleatòriament segons...

Preu 9,95 €

Strech Mini Justice League Mini

Ara els teus herois favorits es converteixen en ninots super estirables! Tens 3 personatges a triar entre Batman, Superman i Flash. A partir de 5 anys.

Preu 14,95 €

Batman Figura Bat Tech 30 cm

Figures detallades de Batman Bat Tech de 30 cm amb estil del còmic i decorades amb la nova temàtica Bat Tecnològica. La figura ve amb capa de tela negra i amb 11 punts d'articulació. Estàs preparat per convertir-te en un Súper Heroi i viure aventures com el millor detectiu del món?

Preu 14,99 €

Figura de Batman de 30cm

Figures detallades de 30 cm amb estil del còmic i decorades amb la nova temàtica Bat Tecnològica. La figura ve amb capa de roba negra i amb 11 punts d'articulació. Estàs preparat per convertir-te en un Súper Heroi i viure aventures com el millor detectiu del món?

Preu 14,95 €

Motxilla Batman Hero

Motxilla juvenil Batman Gotham City Hero, amb tires toves, gran butxaca frontal i de reixa lateral. I si necessites rodes, és adaptable a carro amb les seves tires extra. Ideal per primària i secundària. Mides: 32 x 14 x 43 cm.

Preu 39,95 €