Llista de productes de la marca Sylvanian Families

Filtres actius

Sylvanian Families Casa de Camp

Caseta petita per les teves famílies Sylvanian, compatible amb la resta de cases i mobiliari. Inclou la casa de dos pisos, una figura (Conilleta de Xocolata) i mobles.

Preu 39,95 €
  • Oferta!

Sylvanian casa amb llums

Aquesta casa de belles dimensions (64 x 46 x 34 cm un cop oberta) amb cinc peces i dues terrasses et permetrà inventar una multitud d'històries amb els teus fills. Les làmpares fan llum! A partir de 4 anys. No inclou figures ni mobiliari.

Preu 89,95 €

Sylvanian Families Família Eriçons

La Família Eriçó es caracteritza per la seva cabellera, tots la cuiden molt amb una pinta especial. Eleanor i Mortimer són la mare i el pare. Ella és la propietària de la fleca. Als matins, l'Aldea Sylvanian es desperta amb l'olor a pa i croissants acabats de fer.

Preu 25,95 €

Sylvanian Families Família Esquirols Walnut

Set de 4 figures de la família de Esquirols de la Nou formats per pare, la mare i els seus 2 fills, amb els seus vestits característics. Edat recomanada: +3 anys.

Preu 25,95 €

Sylvanian Families Set de cuina

Set de cuina de Sylvanian Families. Inclou un refrigerador de tres portes, tres calaixos, unitat de cuina i unitat d'aigüera. Inclou estris de cuina, ingredients i altres petits accessoris. No inclou figures.

Preu 21,95 €

Monovolum de pícnic de Sylvanian Families

El Monovolum de Picnic és un cotxe on tota la família té lloc. Fins a 8 figures hi podràs portar! A més, guarda un munt de sorpreses. Pots canviar la posició dels seients per descobrir unes cadiretes de nadons. També pots treure els seients del darrere per fer-los servir de bancs i descobrir una...

Preu 34,95 €

Sylvanian Families Set Doctora de la Vila

Dawn, la mare Gat Persa, té tots els imprescindibles per cuidar de tots a la Vila Sylvanian amb aquest Set Doctora de la Vila. Podràs transformar la Casa de Camp o el Monvolum de Picnic en clínica o assistència mèdica mòbil. (La Casa de Camp i el Monovolum de Picnic es venen per separat, segons...

Preu 39,95 €

Sylvanian Families Tren Arco de Sant Martí dels Núvols

Julia ens porta al seu Tren Arc de Sant Martí dels Núvols per conèixer cada racó de Sylvanian Land. Podràs triar entre anar a cabina o recórrer el parc d'atraccions pujat al núvol. Els seients es mouen! Viatjar al Tren Arc de Sant Martí dels Núvols és tota una experiència. El set inclou la peça...

Preu 29,95 €

Sylvanian Families Família de Guineus del Desert

Set de 4 figures de la família de Guineus del Desert formats pel pare, la mare i els seus 2 fills, amb els seus vestits característics. Inclou un cotxet de nadons on col·locar els 2 petits.

Preu 29,95 €

Sylvanian Families Família de Pingüins

Set de 3 figures de la família de Pigüins formats pel pare, la mare i el seu fill, amb els seus vestits característics. Inclou un carret de gelats amb 2 cucurutxos.

Preu 31,95 €

Sylvanian Families Família de Rens

Set de 4 figures de la família de Rens formats pel pare, la mare i els seus 2 fills, amb els seus vestits característics. Inclou un trineu on col·locar els 2 petits.

Preu 29,95 €

Sylvanian Families Família de Gossos Husky

Set de 5 figures de la família de Gossos Husky formats pel pare, la mare i els seus 3 fills, amb els seus vestits característics. Inclou un trineu on col·locar els 3 petits.

Preu 29,95 €

Sylvanian Families nova caseta de camp

Nova versió de la caseta de camp petita de Sylvanian Families amb la Conilleta Xocolata. Inclou alguns accessoris com llit, taula, cadires i banc, cuina i estris.No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 39,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€