Llista de productes de la marca Sylvanian Families

Sylvanian Families Família Esquirols Walnut

Set de 4 figures de la família de Esquirols de la Nou formats per pare, la mare i els seus 2 fills, amb els seus vestits característics. Edat recomanada: +3 anys.

Preu 25,95 €

Sylvanian Families Família Eriçons

La Família Eriçó es caracteritza per la seva cabellera, tots la cuiden molt amb una pinta especial. Eleanor i Mortimer són la mare i el pare. Ella és la propietària de la fleca. Als matins, l'Aldea Sylvanian es desperta amb l'olor a pa i croissants acabats de fer.

Preu 25,95 €

Sylvanian casa amb llums

Aquesta casa de belles dimensions (64 x 46 x 34 cm un cop oberta) amb cinc peces i dues terrasses et permetrà inventar una multitud d'històries amb els teus fills. Les làmpares fan llum! A partir de 4 anys. No inclou figures ni mobiliari.

Preu 89,95 €

Sylvanian Families Casa de Camp

Caseta petita per les teves famílies Sylvanian, compatible amb la resta de cases i mobiliari. Inclou la casa de dos pisos, una figura (Conilleta de Xocolata) i mobles.

Preu 39,95 €
  • Oferta!

Sylvanian Families nova caseta de camp

Nova versió de la caseta de camp petita de Sylvanian Families amb la Conilleta Xocolata. Inclou alguns accessoris com llit, taula, cadires i banc, cuina i estris.No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 39,95 €