Llista de productes de la marca Top Model

Top Model Set de llapis de color

Amb els 12 colors bàsics tens tots els colors bàsics a mà que necessites per donar-li vida acolorida a cares, pentinats o roba.

Preu 5,95 €

Top Model Brillantor de llavis Alpaca

Aquest brillantor de llavis de top model no ha de faltar en cap bossa - la forma mona de Alpaca és perfecta per regalar-la a algú com a petit regal!

Preu 3,95 €

Top Model Stamp Markers

Aquest set de retoladors de fibra de top model conté 6 colors increïbles amb segells de emojis molt de moda. Un costat amb punta rodona, ample de línia entre 0,6 mm a 3 mm, segon costat amb segell de emoji. cada color amb diferent emoji.

Preu 5,95 €

Top Model Quadern de dibuixar amb portada 3D

El petit llibre per pintar en forma petita i manejable és súper pràctica quan vulguis dibuixar alguna cosa en el camí! La portada és molt xula en 3D es veu molt estilosa al teu escriptori o prestatgeria.

Preu 4,95 €

Top Model Caixa Llauna per Dents

Una bonica capseta de llauna de Princess Mimi. Podràs guardar el que tu vulguis, pensada especialment per posar la dent i que el Ratoncito Pérez o la fada de les dents ho recullin.

Preu 1,95 €

Top Model notebook liquid

Bonic bloc de notes Top Model de 80 pàgines per apuntar les teves notes i fer dibuixos increïbles. Inclou un full amb adhesius.

Preu 5,95 €