Llista de productes de la marca 100% Cotton

Conillet rosa 32 cm rosa

Ninot de cotó per a nadons, amb cap de conill amb bufanda i nusos per agafar i mossegar fàcilment. En color rosa clar, mesura uns 32 cm. S'aconsella rentar superficialment o a la rentadora (30º) ficat en una bossa de rentat o coixinera.

Preu 15,95 €

Sonall Conillet rosa cotó

Sonall de tela rosa 100% cotó fàcil d'agafar i cap de conill. S'aconsella rentar superficialment o a la rentadora (30º) Ficat en una bossa de Rentat o coixinera.

Preu 8,95 €

Conillet rosa carilló

Ninot conillet de tela 100% cotó, amb carilló intern de corda. Mesura uns 22 cm. Estira la seva cueta i escoltaràs una dolça cançó de bressol clàssica. Com conté mecanisme intern, no s'aconsella submergir en aigua, pel qual el fabricant aconsella només rentat superficial a 30º.

Preu 17,95 €

Coala 32 cm cotó

Ninot de cotó per a nadons, amb cap de coala amb bufanda i nusos per agafar i mossegar fàcilment. Mesura uns 32 cm. S'aconsella rentar superficialment o a la rentadora (30º) ficat en una bossa de rentat o coixinera.

Preu 15,95 €

Sonall Koala cotó

Sonall de tela 100% cotó fàcil d'agafar i cap de coala. S'aconsella rentar superficialment o a la rentadora (30º) Ficat en una bossa de Rentat o coixinera.

Preu 8,95 €

Coala carilló

Ninot coala de tela 100% cotó, amb carilló intern de corda. Mesura uns 22 cm. Estira su cueta i escoltaràs una dolça cançó de bressol clàssica. Com conté mecanisme intern, no s'aconsella submergir en aigua, pel qual el Fabricant aconsella només rentat superficial a 30º.

Preu 17,95 €

Lleó 32 cm cotó

Ninot de cotó per a nadons, amb cap de lleó i nusos per agafar i mossegar fàcilment. Mesura uns 32 cm. S'aconsella rentar superficialment o a la rentadora (30º) ficat en una bossa de rentat o coixinera.

Preu 15,95 €

Cinta passeig cotó Lleó

Cinta per penjar de l'cotxet o el bressol amb tela 100% de cotó. Té dues volanderes per agafar i tres peces per distreure el nadó: el cap d'un lleó, un núvol i un cor. S'aconsella rentar superficialment o a la rentadora (30º) ficat en una bossa de rentat o coixinera.

Preu 12,95 €