Llista de productes de la marca La casa de muñecas de Gabby

Joguines de la sèrie de la Casa de Nines de la Gabby

Joguines de la sèrie de la Casa de Nines de la Gabby

Filtres actius

Figures de la Casa de Nines de la Gabby

Pack amb figuretes de la sèrie La Casa de Nines de la Gabby Gatos, amb 7 personatges principals i un accessori sorpresa. No recomanat a menors de 3 anys per contenir peces petites.

Preu 29,99 €

La Casa de Nines de la Gabby

Casa de nines com la de la sèrie de la Gabby Gatos, amb 2 figures articulades (Gabby i Pandy), 15 mobles i accessoris i frases i sons de la sèrie.Mesura més de 60cm d'alçada. Els sons i frases els fa gràcies a 3 piles AAA (NO incloses)No recomanat a menors de 3 anys per contenir peces petites.

Preu 99,95 €

Casa de l'arbre de la Hadigata

Caseta de l'arbre de la gateta fada Hadigata, de la sèrie de la Casa de Nines de la Gabby. Inclou figures de la Gabby i la Hadigata i diferents accessoris.Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Preu 44,95 €

Gabby Figura sorpresa

Càpsula sorpresa amb forma de caseta on hi trobaràs un personatge de la sèrie de la Casa de Nines de la Gabby, un suport i un accessori. N'hi ha 12 de diferents!Preu per unitat. No podem saber quin personatge hi ha a cada càpsula.No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 5,50 €

Nina Gabby

Nina de la Gabby de la sèrie de la Casa de Nines de la Gabby. Mesura uns 20cm, va vestida com a la sèrie i el cabell es pot pentinar de veritat.No recomanat a menors de 3 anys.

Preu 19,95 €

Orelles màgiques de la Gabby

Orelles de gat iguals que les de la Casa de Nines de la Gabby. Brillants i amb llums i sons.No recomanat a menors de 3 anys. Inclou piles de botó per a demostració.

Preu 18,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€