Search post

CONSELLS PER ESCRIURE LA CARTA DELS REIS MAGS

Published:02-12-2021 17:28:57 By: las gourmets

Hem preguntat a un munt de nens i nenes quina és la nit més màgica del any… i la resposta és sempre la mateixa!

Segurament hi ha pocs moments en la infància dels més menuts que superin l’emoció i la màgia que envolta la nit en la que els Reis Mags d’Orient ens visiten i porten regals.

Tot el procés és suuuper màgic: pensar en els regals i escriure la carta, entregar-la als patges reials, portar-se molt bé durant els dies previs, deixar les galetetes per a Ses Majestats i un got de llet pels camells... Segur que son moments que recordaran de per vida!

Aquest any hem gravat molts infants escrivint la seva carta, i totes tenen una cosa en comú: la il·lusió i les ganes de jugar i divertir-se amb amics i família!

Si vols fer del moment d’escriure la carta als reis un moment en família i especial, compartim varis consells que poden resultar-te molt útils! Segur que les criatures agrairan compartir aquesta activitat en família i a tu et servirà per a conèixer molt millor als teus fills o filles i aconseguir que els Reis d’Orient encertin de ple!

  • Fixa’t en el que més feliç fa al teu fill/a, els seus gustos i aficions. Estimula i potencia tot allò que desperti la seva curiositat per seguir desenvolupant-se. Actualment les joguines educatives poden ser didàctiques a la vegada que súper divertides!
  • Intenta que entre els seus regals hi hagi certa varietat de tipus de joguines i jocs: simbòlic, educatiu, de construcció, nines, etc. Cada tipus de joguina té una funció i és recomanable no centrar-se en acumular només un estil, ja que pot provocar que s’avorreixin ràpid.
  • Assegura’t d’incloure un joc per a sortir a jugar al exterior. Recentment ens hem adonat de la importància que té poder sortir de casa i allunyar-nos de les pantalles. En aquest post t’expliquem perquè és tan important jugar a l’aire lliure!
  • Finalment, sempre recomanem fer entendre als més petits que el més important a la vida no és allò material i que no sempre els Reis poden portar tots els regals de la llista. Allò que més il·lusió li farà és que estiguis al seu costat per a gaudir de la màgia del Nadal!

Queda molt poc per aquesta nit tan mágica! Així que, si encara no ho heu fet, és momento de posar-se a escriure junts aquesta carta tan especial!

Related posts

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€