0

Dragón Tragón

29,95 €
.
Goliath

Dragón Tragón s'ha empassat tots els tresors i li fa mal tant la panxa, que li fa soroll. Per curar-li el seu dolor passa la mà per davant de la seva cara i ... Abracadragón! la seva panxa s'il·luminarà com per art de màgia i et mostrarà els seus tresors. Recorda els colors! Has d'estar molt atent.

Quantitat:
Darreres unitats en estoc

Dragón Tragón s'ha empassat tots els tresors i li fa mal tant la panxa, que li fa soroll. Per curar-li el seu dolor passa la mà per davant de la seva cara i ... Abracadragón! la seva panxa s'il·luminarà com per art de màgia i et mostrarà els seus tresors. Recorda els colors! Has d'estar molt atent. Intenta trobar un tresor del mateix color que la seva banya. Si ho aconsegueixes, felicitats, el tresor és teu! però si falles hauràs de tornar a ficar-ho a la seva panxa. Aconsegueix 3 tresors i seràs el guanyador! * Premi al Millor Joguina 2019 * de l'Associació Espanyola de Fabricants de Joguets.

125-031228

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 4 anys
Jugadors
de 2 a 4

Referències escpecífiques

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Articles del bloc

Dragón Tragón

29,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€