0

Stratego compact

11,99 €
.
Diset
Stratego és el joc clàssic d'estratègia amb l'objectiu de capturar la bandera. És la versió clàssica de tota la vida però en la seva versió compacta per portar-lo a qualsevol lloc. Els dos jugadors disposen d'un exèrcit de trenta peces amb diferents rangs i cada jugador té una bandera. L'objectiu és defensar la bandera pròpia i capturar la de l'oponent.
Quantitat:
Darreres unitats en estoc

Stratego és el joc clàssic d'estratègia amb l'objectiu de capturar la bandera. És la versió clàssica de tota la vida però en la seva versió compacta per portar-lo a qualsevol lloc. Els dos jugadors disposen d'un exèrcit de trenta peces amb diferents rangs i cada jugador té una bandera. L'objectiu és defensar la bandera pròpia i capturar la de l'oponent. Hi ha dues maneres de joc: Stratego Duel: es tracta d'una versió més senzilla de Stratego, per iniciar-se en el món Srtatego i amb menys peces. Stratego clàssic: el de sempre, jugant amb totes les peces. Aquest joc compacte està disponible en una pràctica caixa, el que permet portar-lo fàcilment a qualsevol lloc. Contingut: 60 peons magnètics (Pràctic calaixet guarda peons). Edat recomanada a partir de 8 anys.
073-019819
2021-06-29

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 8 anys
A partir de 10 anys
A partir de 14 anys

Referències escpecífiques

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Articles del bloc

Stratego compact

11,99 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€