0

Osset de peluix Bob en caixa

19,95 €
.
Clementoni
Un tendre osset de peluix que aviat es convertirà en un amic inseparable dels nens petits en les seves primeres etapes de la vida! Aquest suau osset de peluix està fabricat amb diferents materials i textures i s'ha dissenyat per millorar l'estimulació multisensorial de l'infant. Aquest osset de peluix compta amb una pràctica corretja que es pot utilitzar per subjectar un mossegador o un xumet i poder portar-lo a qualsevol lloc.
Quantitat:
Darreres unitats en estoc

Un tendre osset de peluix que aviat es convertirà en un amic inseparable dels nens petits en les seves primeres etapes de la vida! Aquest suau osset de peluix està fabricat amb diferents materials i textures i s'ha dissenyat per millorar l'estimulació multisensorial de l'infant. Aquest osset de peluix compta amb una pràctica corretja que es pot utilitzar per subjectar un mossegador o un xumet i poder portar-lo a qualsevol lloc. La caixa regal que conté el peluix està il·lustrada i també pot utilitzar-se per jugar amb l'osset Bob. Edat recomanada a partir de 0 mesos.
041-017418
2021-09-16

Especificacions

Edat recomanada
A partir de 0 mesos
A partir de 3 mesos
A partir de 6 mesos

Referències escpecífiques

També et podria agradar

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Articles del bloc

Osset de peluix Bob en caixa

19,95 €

Avantatges

Pagament segur

Pagament segur

Paga còmodament i de manera segura amb la pasarel·la Redsys de "La Caixa" i amb Bizum. També acceptem transferències.

Atenció al client

Atenció al client

Truca'ns al 972 69 66 43 de 9:45 a 13:30 i de 16 a 18:30h de dilluns a divendres. Fora d'horari o per temes no urgents, ens pots enviar un whatsapp o un correu a info@joguinessomnis.cat

Enviaments a 3,99€

Enviaments a 3,99€

Tarifa plana de 3,99€ per enviaments a tot Espanya peninsular. En 24/48h!

Balears: 10,00€   Portugal: 7,50€